Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Разкритията за екзекуциите в Израел се множат. Радев бърка Хамас и Хизбула 

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене. 

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Фалшива паника в ИзраелРадев смекчи тона към ДенковКабинетът постави точка на АЕЦ " Белене "
Екзекуции на цели фамилии, обезглавявания, разстрели в тил на бягащи невъоръжени хора. Разказите на оживели при офанзивата на Хамас против Израел в събота разкриват все по-жестоки детайлности за дейностите на членовете на ислямистката формация.

Журналисти от съветската редакция на разказват смразяващи гледки от всеобщи убийства на цели фамилии, открити от израелската войска в кибуца Кфар Аза в южната част на Израел. Сред оставените от Хамас трупове на цивилни са открити даже обезглавени деца.

Израелец, чиито близки също са убити при офанзивата на Хамас, взела стотици жертви и заложници, споделя пред, че племенникът му се е крил половин час под тялото на убитата си майка.

Още в първите часове след офанзивата стана ясно, че най-масовото ликвидиране е било осъществено в пустинята Негев, на няколко километра от Ивицата Газа, където по същото време се организира огромен музикален фестивал. Един от оживелите споделя пред, че хората са били разстрелвани от ислямистите в тил, до момента в който бягат.

можете да прочетете кои са хората, директно виновни за офанзивата на Хамас, които в този момент са цел номер 1 на израелските служби.
Обстрели от Сирия и Ливан
След като през от войната израелската войска порази голям брой цели и сложи под цялостна обсада Ивицата Газа, в петия ден имаше от Сирия и Ливан.

В сряда вечерта в северната част на страната даже отекнаха сирени за въздушно нахлуване, което предизвика подозрения за въздушно навлизане от Ливан, отразени от Франс прес. Ройтерс пък написа, че израелските управляващи подозират навлизане на въоръжени нападатели в северния град Малот Таршиха.

Впоследствие тези известия бяха опровергани от израелската войска с уточнението, че става въпрос за подправена паника, изпратена посредством мобилно приложение за предизвестие при заплаха, написа.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да се информирате, препоръчайте го и на ваши другари. Изпратете им.
Няма директни опасности за България
Румен Радев с премиера Николай Денков и ръководители от армията и службите приключи с успокояващото обръщение, че към този момент няма данни за директни опасности за България, само че е налице обща “тенденция за утежняване на средата на сигурн
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР